3D-esitykset: Moneen käyttöön
16.4.2021

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija joka tarjoaa joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Technopolis hoitaa kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Asiakaskokemus ja sen kehittäminen ovat toiminnan ytimessä. Technopoliksella on 16 kampusta, joissa toimii 1400 asiakasyritystä ja niiden 48 000 työntekijää seitsemässä maassa Euroopassa.

Esimerkkinä Tampere

Vuodesta 2019 Technopolis Tampere on hyödyntänyt iLocus Ltd Oy:n toimittamia 3D-esityksiä toimitilojen myynnin tueksi. Kaupungin keskustassa Technopoliksella on kaksi rakennusta, jotka tarjoavat ”all-inclusive” kokouspalveluita.

Edut

Perusesityksen edut ovat:

  • Voit liikkua tilassa saumattomasti
  • Voit tarkastella tilaa ns. ’nukkekoti’-näkymässä mistä kulmasta tahansa, läheltä ja kaukaa
  • Voit tarkastella tilaa ’pohjakuva’-näkymänä jossa näkyy myös sisustus
  • Voit hyödyntää mitta-työkalua ja laske korkeuksia ja leveyksiä

3D-esitykset antavat realistisen kuvan tiloista.

Yllä olevan lisäksi voit lisätä esitykseen

  • Informaatiopisteitä (tekstiä, kuvaa, video)
  • Automaattinen esittely tilasta jota voidaan keskeyttää koska vain ja tehdä itsenäistä tutkiskelua ja sitten jatkaa automaattista esittelyä.
  • Voit ottaa HD kuvaa mistä vain esityksestä
  • Voit hyödyntää automaattisesti luotuja ’houkutus’-videoita (GIF,MP4)

Asiakassuositus

Olemme tilanneet iLocukselta 3D-esityksiä tiloistamme Technopolis Tampereella. Hyödynnämme esityksiä eritoten kokoustilamyynnissämme, ja asiakkaamme ovat kovasti pitäneet, että pääsevät itse virtuaalisesti kiertämään tiloissa. 3D-esitys havainnollistaa tilojamme paremmin kuin pelkät kuvat tai teksti. Lisäksi palvelun mahdollistamat pohjakuva- ja nukkekotinäkymät ovat suosittuja.

3D-esitykset tukevat myös meidän toimitilamyyntiä – niiden avulla pystymme näyttämään asiakkaalle esimerkiksi miltä kiinteistön ravintola tai aula näyttää. Asiakkaalle jää tunne kuin hän olisi vieraillut tiloissamme, kun hän näkee 3D-esitykset.

3D-esitysten laatu on todella hyvä ja esityksiä pystyy räätälöimään tarpeen mukaan. Olemme olleet kovin tyytyväisiä esitysten laatuun ja toimittajan palveluun. Jaamme esityksiä ilolla asiakkaillemme, ja olemme saaneet heiltä positiivista palautetta niistä.

Technopolis Tampere @TechnopolisTampere

Pääkohtana on, että olemme tyytyväisiä esityksiin – ne helpottavat myyntiä ja tuovat iloa asiakkaille. ????

Jan Östman
Jan Östman
Head of Sales Finland, Chief Executive Officer

Comments are closed.